ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…

0
1546

Το γεγονός ότι ο Δήμος Γόρτυνας, ο μεγαλύτερος σε έκταση Δήμος στον νομό Ηρακλείου και από τους μεγαλύτερους σε όλη την Κρήτη, δεν διαθέτει αστυνομικό τμήμα, είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με την κοινή λογική.

Μέχρι, ωστόσο, να αποκτήσει επιτέλους ο Δήμος μας ένα αστυνομικό τμήμα, θεωρούμε απολύτως αναγκαία την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής (ΑΤ Πύργου, ΑΤ Φαιστού, ΑΤ Αγίου Μύρωνα, ΤΑΕ Μεσαράς) με προσωπικό.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες και πρέπει να ενισχυθούν.

Οι κάτοικοι του Ασημίου, αλλά και όλοι οι δημότες μας, δικαιούνται να αισθάνονται ασφαλείς, δικαιούνται να πηγαίνουν στις δουλειές τους χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με μια «βροχή» από σφαίρες, δικαιούνται να κυκλοφορούν στον δρόμο με τα παιδιά τους χωρίς να φοβούνται.

Ζητάμε το αυτονόητο και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η φωνή μας να ακουστεί και τα δίκαια αιτήματά μας να ικανοποιηθούν”