ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙ.ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ ΣΤΟ ΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ…

0
450

📌Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα και στελεχών της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, ξεκίνησαν οι εργασίες ⚒για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία Μιχ. Κατσαμανη στο Γάζι.

🏀Η δημιουργία του γηπέδου ήταν ένα αίτημα μικρών και μεγάλων και η μελέτη που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με απόφαση του κ. Αυγενάκη.

🤝Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και πρόσθεσε πως το έργο αυτό είναι η αρχή μιας σειράς σημαντικών έργων αθλητισμού που θα υλοποιηθούν στο Δήμο Μαλεβιζίου το επόμενο διάστημα, με κορυφαίο το Κέντρο Εναλλακτικού Αθλητισμού στο Στρούμπουλα.

📲Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν δηλώσεις του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη: