ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ…

0
313

Παρέξη στο Υπουργό Εναικόικό από τον Σταύρο Ξυλούρη
Θετικά νέα για σχολμό Γόρτυνας και σφαγεία Ασημίου

Ευχαριστήρια επιστολή μετά την ικανοποίηση του αιτήματος

Ευχάριστα νέα για δύο επιμέρους ζητήματα που είχαν «μπλοκάρει» στο Δήμο της Γόρτυνας έρχονται μετά από παρέμβαση του αρχηγού της ελάσσονος μειοψηφίας Γόρτυνας κ. Σταύρου Ξυλούρη προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη για την εισαγωγή των σχετικών τροπολογιών στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο με τίτλο «Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων».
Οι τροπολογίες που εισήχθησαν αφορούν την παράταση ισχύος του προϋπολογισμού του περασμένου έτους μέχρι και τέλος Μαΐου του 2021, γεγονός το οποίο διευκολύνει εν πολλοίς την ομαλή λειτουργία των ΟΤΑ και επίσης αφορούν κοινωφελείς επιχειρήσεις που οδηγήθηκαν σε λύση και εκκαθάριση, όπως είναι η εταιρία ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ που διαχειρίστηκε τα σφαγεία Ασημίου.
Ευχαριστήρια Επιστολή Ξυλούρη
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΛΩΤΙΣ» Δήμου Γόρτυνας
εκφράζει τις ευχαριστίες του για την άμεση και θετική ανταπόκριση του Υπουργού επί των αιτημάτων του, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου Γόρτυνας, αλλά και για τη συνέχιση της λειτουργίας των σφαγείων Ασημίου.
Αναλυτικότερα, το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
σας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας και την αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων μου, εν μέσω πανδημίας, για:

Την παράταση του προϋπολογισμού 2020 του Δήμου, μέχρι 31-05-2021 και το δικαίωμα της αναδοχής από τον Δήμο των βεβαιωμένων οφειλών της Δημοτικής μας Επιχείρησης (ΔΕΑΤΕΚ),
με την εισαγωγή των σχετικών τροπολογιών στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο «Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων».
Θεωρώ δεδομένο ότι τα συγκεκριμένα νομοθετήματα θα συμβάλλουν, σε συνδυασμό βεβαίως με τα υπόλοιπα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία, στην αποτελεσματικότερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και στην άμβλυνση των δυσμενών επιπτώσεων του νέου κορωνοϊού, στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και στις οικονομικές του δραστηριότητες.

Με τιμή
Σταύρος Ξυλούρης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΕΛΛΩΤΙΣ» Δήμου Γόρτυνας