ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΙΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ…

0
1003

Καθημερινά ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης επισκέπτεται τις Τοπικές Κοινότητες όπου εκτελούνται εργασίες,

Σειρά είχε η Τοπική Κοινότητα Αγίας Γαλήνης όπου κατασκευάζεται πεζόδρομος ποδηλατόδρομος στο παραλιακό μέτωπο προς Κόκκινο Πύργο και η ΤΚ Ροδακίνου όπου ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου Κάτω Ροδάκινο Παραλία Κόρακας.


Στον πεζόδρομο της Αγίας Γαλήνης έχει ολοκληρωθεί το τμήμα που καταλαμβάνει ο ποδηλατόδρομος, θα ακολουθήσει το τμήμα του πεζόδρομου και στην συνέχεια ο φωτισμός και τα παγκάκια καθώς θα δημιουργηθεί ένα χώρος αναψυχής για κατοίκους και επισκέπτες οι οποίοι θα μπορούν να απολαύσουν μια ξεχωριστή και ευχάριστη διαδρομή σε ένα ειδυλλιακό μέρος.

Η παραλιακή ένωση των δύο πολύ γνωστών τουριστικών θερέτρων (Αγία Γαλήνη και Κόκκινος Πύργος) θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα τους, αναμορφώνοντας όλη την περιοχή προσφέροντας νέες δυνατότητες.


Στην ΤΚ Ροδακίνου ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες συνολικού μήκους 700μ μέσου πλάτους 5μ για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση των υποδομών του δρόμου Κάτω Ροδάκινο – Παραλία Κόρακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένας ακόμα κάθετος οδικός άξονας στον αγιοβασιλειώτικο παραλιακό άξονα ο οποίος εντάχθηκε στον σχεδιασμό του Δήμου για αναβάθμιση ενώ παράλληλα εξυπηρετεί το παραλιακό μέτωπο της Τ.Κ .Ροδακίνου το οποίο προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών του θερινούς μήνες καθώς πρόκειται για μια ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή.


Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Καπετάνακη , τους Δημοτικούς Συμβούλους Επαμεινώνδα Μπαγιαρτάκη και Πύραμο Τρουλλινό, τον Πρόεδρο της ΤΚ Αγία Γαλήνης Μανώλη Φουντιδάκη και τον Πρόεδρο της ΤΚ Ροδακίνου Σταύρο Γαλανάκη για την ουσιαστική συμβολή τους κατά την εκτέλεση των εργασιών.