ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ…

0
656

Σε μια σεμνή τελετή, στην έδρα του Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε χτες 27 Φεβρουαρίου η τελετή παράδοσης-παραλαβής Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) από το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δ. Φαιστού στο Τμήμα Μοιρών του Ε.Ε.Σ.

Σε συνέχεια της γενικότερης αναγνώρισης του έργου των Εθελοντών αλλά και ειδικότερα της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πιστοποιημένων και καταρτισμένων Εθελοντών Σαμαρειτών από την Σχολή Επιμόρφωσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, όταν επιχειρούν στο πεδίο δίπλα στους φορείς της Πολιτικής Προστασίας, παραδόθηκαν χτες τα Μ.Α.Π. στην διοίκηση του Δ.Σ. και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Μοιρών, παρουσία πλήθους Εθελοντών.


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, όπως αναφέρθηκε από τους αιρετούς του Δήμου, στηρίζεται στους Εθελοντές Σαμαρείτες, ως δύναμη ενταγμένη στην Π.Π. με την 22/2001 απόφαση και ως τέτοια μπορεί και πρέπει να στηριχτεί από τους τοπικούς φορείς.
Ευχόμαστε η πρόθεση και οι ενέργειες αυτές να έχουν συνέχεια, όπως άλλωστε υποσχέθηκε η δημοτική αρχή, ώστε ενισχύοντας τους φορείς της Πολιτικής Προστασίας να ενισχυθεί και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.
Όπου υπάρχει ανάγκη !!!