ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 22 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 29 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ..

0
5159
Κι ενώ συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες που ο 29χρονος δίνει μάχη ζωής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε στις 12.14 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 22χρονος από τη Μεσαρά ο οποίος Πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3 Αυγούστου, στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Μοιρών – Τυμπακίου.

Ο 22χρονος μπήκε στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου μέσα σε ένα 4Χ4,  συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του και οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

 Παράλληλα έξω από το Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί και συγγενείς του, οι οποίοι ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησαν.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, ότι ο 22χρονος, σε βάρος του οποίο από τις πρώτες ημέρες είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για  απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών το πρωί της Πέμπτης.


Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει δοθεί στις αρχές το όπλο με το οποίο πυροβόλησε. Κατά τις πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι πέταξε το όπλο και αναμένεται να υποδείξει το σημείο που το έπραξε αυτό, προκειμένου να το αναζητήσουν οι αστυνομικοί.