ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ Π.Τ. ΜΟΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ …

0
399


Άλλη μια παράδοση ειδών διατροφής σε 50 περίπου πολυμελείς οικογένειες της Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου από τους Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών.

Η προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των οικογενειών με μικρά παιδιά, θα συνεχίζεται …όπου υπάρχει ανάγκη και για όσο οι Μεσσαρίτες μας δίνουν δύναμη στηρίζοντας την προσπάθεια μας αυτή.

1 διανομή ανά 2 περίπου μήνες,
50 ως 60 περίπου πολυμελείς οικογένειες της Μεσσαράς ή αλλιώς, 250 – 300 περίπου ωφελούμενοι κάθε φορά…


ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ…

Συνεχίζουμε επίσης να διανέμουμε σχολικά είδη κάθε Σεπτέμβριο, στην έναρξη έκαστης σχολικής χρονιάς και επίσης κάθε Χριστούγεννα εορταστικά παιχνίδια.


ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ…

Με αμέτρητη και ανιδιοτελή αγάπη…η ανάγκη για προσφορά συνεχίζεται !!!

Τα τρόφιμα συλλέγονται μια φορά το χρόνο από τους μαθητές των σχολείων του Δ. Φαιστού και του Δ. Γόρτυνας, μια φορά το χρόνο από προσφορές των τοπικών καταστημάτων εμπορίας ειδών διατροφής και καθόλη τη διάρκεια του έτους από προσφορές συμπολιτών μας.


Τα παιχνίδια, που διατίθενται τα Χριστούγεννα και τα σχολικά είδη, κατά την έναρξη εκάστου σχολικού έτους συλλέγονται αποκλειστικά από προσφορές συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στην κεντρική διοίκηση του Ε.Ε.Σ. για την μεγάλη ποσότητα τροφίμων που απέστειλε προς συνδρομή του έργου μας όπως επίσης και στους υπαλλήλους του “Βοήθεια στο σπίτι” του Δ. Γόρτυνας για την συνδρομή τους…

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από επτά τόνοι τροφίμων από τους Εθελοντές μας συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς, καθώς επίσης και περίπου 50-60 παιχνίδια τα Χριστούγεννα και αρκετά σχολικά είδη κάθε Σεπτέμβριο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνδράμει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών, τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ, ή στα mail : [email protected] & [email protected]

Πριν μερικά χρόνια είπαμε ότι θα το προσπαθούσαμε.
Με τη συνδρομή όλης της Μεσσαρίτικης κοινωνίας…το καταφέρνουμε !!!
Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ από καρδιάς…

Miresredcrossbranch