Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΟΙΡΩΝ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ…

0
165

🎆Αυτά τα Χριστούγεννα και για όλη την διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου όλα θα έχουν γιορτινό «άρωμα» στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού.

🎄Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου ανέλαβε να δώσει μια γιορτινή νότα στην πλατεία της κωμόπολης του Δήμου Φαιστού και οι κάτοικοι , επισκέπτες και επιχειρηματίες αγκάλιασαν εξ ‘αρχής το εγχείρημα♥️.

Μαζί με όλους που συνδράμουν στην προσπάθεια και οι Εθελοντές του ΠΤ Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που καλύπτουν υγειονομικά τις εορταστικές εκδηλώσεις στην «πλατεία των Ευχών», για όλο τον Δεκέμβριο έως την λήξη τους.

🎄Καθημερινά αλλά ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα λαμβάνουν χώρα διάφορα δρώμενα όπως :

ζωγραφική, χορός, μπαλέτο, λαχταριστές λιχουδιές , ανάγνωση παιδικών παραμυθιών, ζαχαρωτά, Αγιοβασίληδες και ξωτικά, Χριστουγεννιάτικο δέντρο, παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια και εκπλήξεις προς όλους!

Μια από τις όμορφες εκπλήξεις είχε ως αποδέκτη και το Π.Τ. Μοιρών καθώς με πρωτοβουλία του Π.Σ. Τυμπακίου συλλέχθηκαν και παραδόθηκαν στους Εθελοντές του, πάρα πολλά παιχνίδια 🎁 σε άριστη κατάσταση από τους μικρούς μαθητές του παιδικού σταθμού «ζουζουνόσπιτο βρεφονηπιακός σταθμός Τυμπάκι» , με σκοπό την διανομή τους τις ημέρες των Χριστουγέννων, σε παιδιά οικογενειών που βιώνουν οικονομική δυσκολία.

🎗Θα ακολουθήσουν, έως το τέλος του μήνα και άλλες εκπλήξεις και όμορφες δραστηριότητες στην «πλατεία των ευχών» με αποκορύφωμα το «1ο South Santa Run” την παραμονή Χριστουγέννων έως την λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Οι Εθελοντές μας θα βρίσκονται καθ ‘όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων παρόντες στην πλατεία Τυμπακίου δίδοντας τις πρώτες βοήθειες όπου τυχόν χρειαστεί, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.