Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ε.Π.Α.Μ -Α.Κ.Κ.Ε.Λ…

0
807

(Ενιαίο ΠΑλλαϊκό Μέτωπο – Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος).

Γεννήθηκα στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού και μεγάλωσα στο χωριό Γαλιά του ίδιου Δήμου, από μητέρα αγρότισσα και πατέρα ταξιτζή και κατοικώ μόνιμα στις Μοίρες του δήμου Φαιστού.


Οι ρίζες της οικογένειάς μου είναι από τα χωριά που έχουν δώσει αγώνες και αίμα για τη λευτεριά, τα Βορίζια, (εκεί γεννηθήκαν και μεγάλωσαν οι δυο παππούδες μου και η μια γιαγιά μου) και το χωρίο Ζαρός (εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε η άλλη μου γιαγιά).
Είμαι παντρεμένος με την Παπουτσάκη Στυλιανή του Γεωργίου από το Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού με την οποία απέκτησα (4) τέσσερα παιδιά τρία αγόρια και ένα κορίτσι.

Τα δύο πρώτα αγόρια είναι φοιτητές ο τρίτος αποφοίτησε φέτος απο το λύκειο και το 4ο το κορίτσι θα φοιτήσει φέτος στην 5η δημοτικού.


Είμαι υπάλληλος του Δήμου Φαιστού (του πρώην Δήμου Μοιρών και πρωτύτερα Γραμματέας της τέως Κοινότητας Γαλιάς, υπηρετώ στην τοπική αυτοδιοίκηση 28 χρόνια περίπου, άλλοτε ως απλός υπάλληλος , άλλοτε ως προϊστάμενος του ΚΕΠ Μοιρών και άλλοτε ως προϊστάμενος τμήματος της οικονομικής υπηρεσίας.

Η σύζυγός μου είναι αγρότισσα και διατηρούμε οικογενειακή γεωργική επιχείρηση στην περιοχή του δήμου Φαιστού παραγωγής νωπών προϊόντων και διαθέτουμε μέρος αυτών στις λαϊκές αγορές του νομού Ηρακλείου.

Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στον πολίτη στα δίκαια αιτήματα του και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι με γνωρίζουν τόσα χρόνια.
Ζητώ την ψήφο σας για να παλέψουμε μαζί και να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας , είμαι ο άνθρωπός σας, είμαι ένας από εσάς .