ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…

0
317

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη η ορκωμοσία των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αγίου Βασιλείου οι οποίοι εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου. Δικαιώθηκε ο αγώνας, είκοσι και πλέον χρόνων, των εργαζομένων αλλά και του Δήμου που στάθηκε δίπλα τους.

Μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης ανέφερε:


« Είναι μια μέρα ιδιαίτερη μέρα η σημερινή καθώς μπήκε ένα τέλος στην αγωνία πολλών χρόνων για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, μετά την οργανική τους ένταξη στον Δήμο μας.

Οι συγκεκριμένες εργαζόμενες δουλεύουν με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες για διάστημα μεγαλύτερο των είκοσι χρόνων.

Σε όλο τον εργασιακό βίο τους, εξυπηρετούσαν ηλικιωμένους, άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλες ευάλωτες ομάδες της περιοχής μας.

Μετά την οριστική και μόνιμη λύση αφενός διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του προγράμματος αφετέρου ενισχύεται η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας.

Η κοινωνική πρόνοια αποτελεί βασικό πυλώνα της πολίτικης μας και για αυτό το λόγο η λειτουργία ολοκληρωμένης δομής κοινωνικής φροντίδας, η οποία μάλιστα θα υπάγεται απευθείας σε εμένα, θα αποτελεί το βασικό εργαλείο αξιοποίησης κοινωνικών προγραμμάτων και υλοποίησης δράσεων.

Καλωσορίζω τις υπαλλήλους στις νέες τους θέσεις και τους εύχομαι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτό το σπουδαίο έργο που επιτελούν.»