ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ…

0
887

 Σημαντική νίκη που τους εξασφαλίζουν ουσιαστικά την παραμονή τους στο πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Μοίρες επικρατώντας με 2-0 της Μινωικής, για την οποία η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά.

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο δίχως τις πολλές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στα πρώτα λεπτά με την προσπάθεια του Ανδρεαδάκη, ενώ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις, όχι όμως τη μεγάλη στιγμή.

Το παιχνίδι κύλησε μέχρι το ημίχρονο με το μηδέν στις δύο εστίες και δίχως τη μεγάλη ευκαιρία από Μοίρες και Μινωική.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βατσινά, ο οποίος έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του με κοντινό πλασέ έπειτα από τη σέντρα του Ιερωνυμάκη.

Οι Μοίρες δεν άργησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον συνήθη ύποπτο Βατσινά, ο οποίος έπειτα από όμορφη κάθετη του Ηλιάκη, πρόλαβε την έξοδο του Μαργαρίτη για το 2-0.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες με τους Ηλιάκη και Μασέλη για να διευρύνουν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα προκειμένου να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Μοίρες: Καλικάκης, Καργάκης, Ιερωνυμάκης, Φανουράκης, Κουτσάκης, Κιόρι (80’ Μπιμπάκης), Μπαστάκης, Ηλιάκης, Βατσινάς (, Αντωνάκης, Μασέλης. Σαβοιδάκη Φραγκιαδάκη και Ραπτάκης

Μινωική: Μαργαρίτης, Στεφανής, Διγενής, Ψαρράς, Τσαμπουράκης, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης, Σταυρουλάκης, Καραντινάκης, Νικηταράς, Απλαδάς.