ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΩΡΟΥΣ…

0
250

Σε αυτό το Πρωτάθλημα είναι όλοι νικητές!

Σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου στο Γήπεδο Βώρων Δήμου Φαιστού στην Τελική Φάση του Πανμεσσαρίτικου Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και καμάρωσε μαζί με τους γονείς, τους αθλητικούς παράγοντες και όλους τους θεατές, τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές του μέλλοντος!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Στη διοργάνωση, με διάρκεια από το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, που έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και με πολύ κόσμο στις κερκίδες, συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί ποδοσφαιριστές των Σωματείων:

Αστερίωνα,

-Αθλητικού Συλλόγου Γόρτυνας,

-Αθλητικού Ομίλου Ζαρού,

-Αθλητικής Ένωσης Φαιστού,

-Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου,

-Αθλητικού Σωματείου «Νέων Μοιρών».

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού
Γιώργος Πιτσούλης ο οποίος έκανε τις απονομές αλλά παρέλαβε και ο ίδιος τιμητική πλακέτα.

Τις απονομές των κυπέλων στις ομάδες έκανε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Οι διοργανωτές τίμησαν και το Τμήμα Μοιρών του Ερυθρού Σταυρού, τα μέλη του οποίου, είναι πάντα “φύλακες άγγελοι” των διοργανώσεων.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονιούς τους που τα προτρέπουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και βεβαίως στους αξιέπαινους διοργανωτές του Πρωταθλήματος!

IT’S A BOY!

Μια πολύ όμορφη νότα της εκδήλωσης, αποτέλεσε το ότι διοργανωτές επιφύλαξαν μια έκπληξη για τον προπονητή του Αστερίωνα Ασημίου Θοδωρή Αντωνάκη ο οποίος έγινε πρόσφατα μπαμπάς ενός αγοριού, προσφέροντας του γαλάζια & λευκά μπαλόνια και ένα μπαλόνι σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου…”προεξοφλώντας” το επαγγελματικό μέλλον του μπέμπη!

Πηγή :Δια-SOS-τε την Μεσαρά