ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ”ΤHE VOICE OF GREECE”ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΑΥΡΙΟ 15/12…

0
2047

Σήμερα γιορτάζει η αγάπη και τι πιο όμορφο, από το να εκφράσουμε την αγάπη μας και την στήριξη μας, σε αυτό το νεαρό ταλαντούχο κορίτσι από το Τυμπάκι, που έχει αγγίξει τις καρδιές όλων μας, με την υπέροχη λαϊκή φωνή της και τις εξαιρετικές της ερμηνείες στη σκηνή του “The Voice of Greece”, την Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη!

Μια ανάσα πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα, είναι έτοιμη να βάλει όλη της την ψυχή και να ερμηνεύσει μοναδικά, όπως μόνο εκείνη ξέρει, με την ξεχωριστή φωνή της, το τραγούδι που θα την απογειώσει, για να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού!

Στέλνουμε όλοι, την αγάπη μας και την στήριξη μας, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά και από όλη την Ελλάδα, στην Κωνσταντίνα μας, την καλύτερη φωνή του “The Voice”και της δίνουμε απλόχερα την ψήφο μας, για να την δούμε να φτάνει ψηλά στην κορυφή, γιατί της αξίζει να είναι η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ “THE VOICE OF GREECE”.

Κωνσταντίνα σε αγαπάμε… σε στηρίζουμε…. και σε ψηφίζουμε!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

Γράφει:Η Βάσια Π.

Ας θυμηθούμε και ας απολαύσουμε για άλλη μια φορά, υπέροχες ερμηνείες της από την πορεία της μέχρι τώρα στο “The Voice of Greece”: