ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ…

0
622

👉Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Μπελενιωτης, οι Αντιδήμαρχοι Καλλιόπη Αποστολογιωργακη και Γιώργος Παπαδόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου, Γιώργος Μαλεδάκης .

✅Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με το Δήμαρχο να ενημερώνεται αναλυτικά από τη Πρόεδρο Νίκη Μουράτη και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για τις δράσεις, τους μελλοντικούς στόχους και την ανάγκη καλής συνεργασίας με το Δήμο, με επίκεντρο πάντα την αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο.

✅Ο κ. Κεγκέρογλου δήλωσε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, ο Πολιτισμός βρίσκεται σε προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή εξαίροντας τη δραστηριότητα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου που αποτελεί θεματοφύλακα των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου, υπογραμμίζοντας ότι όλες οι δράσεις που πραγματοποιούνται και αναδεικνύουν το Δήμο δια του πολιτισμού, πρέπει να ενισχύονται και να στηρίζονται με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν να υλοποιούνται με ευκολία οι στόχοι και οι δραστηριότητές τους.

🎁Το Δ.Σ παράλληλα δώρισε στο Δήμαρχο ένα χειροποίητο αντίγραφο του Διπλού Πέλεκυ, έμβλημα του Αρκαλοχωρίου που αποτελεί και το λογότυπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.