ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ 3-2 ΤΟΝ ΠΑΟΚ…

0
783

Μία σημαντική νίκη πέτυχε η Γόρτυς, που βρίσκεται πλέον στο +8 από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ, έδειξε δύο πρόσωπα, το «κακό» του μέχρι το 60’ και το «καλό» του στο φινάλε του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από αυτό το παιχνίδι, αντιθέτως «έχασε» τον Ξημεράκη που θα «χάσει» το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ρωμανό

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Φουντουλάκη να κάνει το 1-0, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 40’ με πέναλτι του Μπαντούνα, ένα πέναλτι που είχε κερδίσει ο δημιουργός και του πρώτου τέρματος, Κλαπάκης.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 58’ με τον Μαραθιανό, ενώ δύο λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω κόκκινης που αντίκρισε ο Ξημεράκης και στο 62’ ο Φουντουλάκης και πάλι μετά από σέντρα του Κλαπάκη διαμόρφωσε το 3-1.

Ο βελτιωμένος ΠΑΟΚ συνέχισε να ψάχνει τα γκολ που θα του έδιναν κάτι από το παιχνίδι, στο 70’ είχε δοκάρι με τον Κοζορώνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 84’ ο Στρατήγης διαμόρφωσε το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γόρτυς: Σαβουϊδάκης, Γενιτσαρίδης, Ξαγοραράκης, Κοκορέλιας, Πολυμερίδης, Μανουσάκης, Κλαπάκης(89’ Κεφάκης), Γεωργαλάς, Μπαντούνας(57’ λ.τ. Ψωμάς), Φουντουλάκης, Δάσκος(80’ Δημήτρης)

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Φασουλέτος(46’ Στρατήγης), Χατζησεβαστός, Παπαδιός, Βασιλείου, Ξημεράκης, Πρικάκης(27’ λ.τ. Βαρούχας), Γεωργόπουλος, Καλομοίρης, Ανωγειανάκης(70’ Σκούφος), Μαραθιανός(68’ Κοζορώνης)