ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΜΕN’S COLLECTION ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ…

0
941

Ενδύματα και αξεσουάρ.

Μια μοναδική αισθητική που προσφέρει ποιοτικά ανδρικά ρούχα.

Φρέσκιες και επίκαιρες ιδέες

100% υψηλή ποιότητα υφάσματος

Πρακτικότητα ενδυμάτων

Στιλιστικές αναφορές στο αθάνατα κλασικό λούκ με πινελιές μοντέρνου…

Εμπνευσμένο από πολλές κουλτούρες και την επιρροή τους στον κώδικα ενδυμασίας, κάθε εποχή ξεκινάμε τη συλλογή κορυφαίας ποιότητας για άνδρες.

Κάθε συλλογή συνδέεται στενά με τις τελευταίες τάσεις της εποχής που γίνονται ορατές στα ρούχα μας.

Το πάθος μας για τα υφάσματα συνθέτει μια σειρά από πολλαπλά στυλ που μεταφράζονται σε όλη τη σειρά μας.

Η συλλογή μας αποτελείται από κομψά σακάκια και μπουφάν, παλτά, τζιν, πουκάμισα, παπούτσια, παντελόνια, σορτσάκια, πόλο, μπλουζάκια και αξεσουάρ.

Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική επιλογή κοστουμιών, που διατίθενται σε πολλά στυλ και υφάσματα.

Εστιάζοντας πάντα στην υψηλή ποιότητα των υλικών και των υφασμάτων, υπογραμμίζει το δυναμισμό και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου προσφέροντας αίσθηση άνεσης σαν να σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσάς.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φρεσκάδα, σύγχρονο total look, Ιταλικό στυλ και φροντίδα για τη λεπτομέρεια.

Η πολυετή πείρα αποκλειστικά σε αντρικές γραμμές, με προτεραιότητα της τη συνεχή προσοχή στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της, προσφέροντας παράλληλα μια κομψή εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα άνετη και κατάλληλη για κάθε ώρα της ημέρας, χάρη στην Casual και Exclusive συλλογή της.

Με προσοχή και ευθύνη στο μέλλον, το δημιουργικό της team δίνει προσοχή και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες παραμένουν διακριτικά χαρακτηριστικά κάθε ενδύματος.

Ένας άντρας που ξέρει τι θέλει και η επιθυμία του είναι να αισθάνεται μοναδικός από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς ποτέ όμως να εγκαταλείπει την άνεση.

Ακριβώς όπως ένα άρωμα, το ένδυμα πρέπει να εκφράζει τα πάθη, την προσωπικότητα και τη μοναδικότητα αυτού που το φοράει.

Ευρεία γκάμα του Καταστήματος μας σας επιτρέπει να δημιουργείτε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας, με έναν πολύ προσωπικό και πάντα εκλεπτυσμένο στυλ.

ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

25ης Μαρτίου 216, 704 00

Μοίρες ,Ηρακλείου

Τηλ.: 2892023870

facebook

Κιν.: 6948601022