ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ-ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ “THE VOICE OF GREECE”…

0
1954

Δυναμικά προχωρά με στόχο την κορυφή στον τελικό του “The Voice of Greece”την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, η εξαιρετική Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη…

Με την γεμάτη αυθεντική λαϊκή φωνή και την υπέροχη σκηνική της παρουσία, που σε κάθε της εμφάνιση, ενθουσιάζει και εντυπωσιάζει πάντα, κριτές και κοινό και όλους τους τηλεθεατές!

Το βράδυ του ημιτελικού 15/12 ανέβηκε για άλλη μια φορά στην σκηνή του “The Voice“,τα έδωσε όλα, ερμηνεύοντας μοναδικά ένα κρητικό παραδοσιακό τραγούδι ” Όσο βάρουν τα σίδερα” και κέρδισε άξια το πολυπόθητο εισιτήριο, που την έστειλε στο μεγάλο τελικό, για να διεκδικήσει τον τίτλο του νικητή και το έπαθλο του διαγωνισμού, που είναι ένα “χρυσό” δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos Emi / Universal!!!

Η όμορφη ταλαντούχα Κρητικοπούλα Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, γεννημένη στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού και με καταγωγή από το Μαγαρικάρι, με τις εξαιρετικές της ερμηνείες, σε όλη την πορεία της μέχρι τώρα μέσα στο διαγωνισμό του “The Voice of Greece“,έχει κάνει περήφανους, όχι μόνο τους γονείς της Μανώλη και Μαριάννα Παπαστεφανάκη, που είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζουν, αλλά και όλη την Κρήτη!

Κέρδισε τις καρδιές όλου του κόσμου που απλόχερα της έδωσε την ψήφο του, από όλη την Μεσαρά, όλη την Κρήτη και την Ελλάδα και που για άλλη μια φορά θα την ψηφίσει και πάλι, στις 22/12 στον μεγάλο τελικό, για να φτάσει στην κορυφή και να την κάνει, την “χρυσή”νικήτρια του “The Voice of Greece“!!!

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν και είμαστε έτοιμοι, για να ψηφίσουμε ξανά, την Κωνσταντίνα μας, στην τελευταία μάχη της για την νίκη…

Καλή Επιτυχία Κωνσταντίνα!!!

Γράφει : Βάσια Π.