ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

0
2927

Ανακοίνωση από την Παράταξη “Μεγάλη Γόρτυνα” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Κοκολάκη…

Αγαπητέ κ. Παπανικολάου,

Κατανοούμε την απέλπιδα προσπάθειά σας να παρουσιάσετε τον Δήμο Γόρτυνας ως έναν απέραντο σκουπιδότοπο, με θλιβερά βίντεο και μουσική από ταινίες τρόμου.

Για να σας διευκολύνουμε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων, ώστε να γνωρίζετε πού και πότε θα βρείτε τους κάδους γεμάτους και να μην χρειάζεται να… παραμονεύετε τις νοικοκυρές που πετούν τα σκουπίδια τους.

Σας συστήνουμε, επίσης, να προτιμήσετε για τις λήψεις σας τα πρωινά της Δευτέρας, καθώς οι κάδοι μετά από Σαββατοκύριακο είναι πάντα γεμάτοι ή να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από το αρχείο σας, για παράδειγμα από τις ημέρες των Χριστουγέννων ή του Πάσχα, ώστε να γίνεται πιο πειστικός.

Με την ευκαιρία, σας ευχαριστούμε θερμά που διαφημίζετε την εφημερίδα μας, την οποία σας συστήνουμε να διαβάσετε προσεκτικά, προκειμένου να ενημερωθείτε για όσα πετύχαμε, ως κοινωνία, τα τελευταία 4 χρόνια και όσα πρόκειται να γίνουν στον Δήμο μας την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Σας ευχαριστούμε, επίσης, που με το βίντεό σας για τον Βιολογικό Αγίας Βαρβάρας, επιβεβαιώσατε ότι λειτουργεί κανονικά, χωρίς διαρροές λυμάτων ή άλλα προβλήματα.

Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε και εσείς ο ίδιος, το χαρτί της αυτοψίας που δημοσιεύσατε αφορά βλάβη που διαπιστώθηκε και αποκαταστάθηκε πριν από 7 μήνες.

Αν είχατε πάει τότε στον Βιολογικό, ίσως είσαστε πιο τυχερός και τραβούσατε καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο για τις ανάγκες του προεκλογικού σας… σόου.

Πιστεύουμε, πάντως, ότι μπορείτε και χειρότερα!

Έχετε ακόμα 15 ημέρες στην διάθεσή σας ώστε να πείτε περισσότερα ψέματα, να διαστρεβλώσετε, να συκοφαντήσετε, να κάνετε περισσότερες καταγγελίες. Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο!

Μην έχετε, ωστόσο, αυταπάτες.

Εσείς εκτίθεστε…

https://www.facebook.com/1446979195/posts/pfbid0THMq72iWzSQw78Bs9hHWrbj8hZTKF91daXWjhEsG3ngjMdogMqXjj7JWqdAtXt8tl/