ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΟΙΡΩΝ…

0
149

Με την συμμετοχή 30 περίπου Εθελοντών Σαμαρειτών του τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ. συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου ο κύκλος των επανεκπαιδεύσεων των Εθελοντών που ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, μετά από έγκριση του Τομέα Σαμαρειτών – Διασωστών του Ε.Ε.Σ…

Η επανεκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε, για την ασφάλεια των Εθελοντών μας λόγω πρόβλεψης καιρού, στην έδρα του Π.Τ. ΜΟΙΡΩΝ, εστιάστηκε στο στήσιμο και την οργάνωση καταυλισμού, στην ανάλυση πρωτοβοηθητικού εξοπλισμού, στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών κακώσεων και τέλος στην πρόβλεψη κινδύνων από καιρικά φαινόμενα.

Συνεπείς και ενστερνιζόμενοι το ότι “η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης” οι Εθελοντές έδωσαν νέο ραντεβού για την επόμενη επανεκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί και αυτή το συντομότερο.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός…
Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα προσπαθούμε, θα συμβάλλουμε, θα εκπαιδευόμαστε για να προστατεύουμε την υγεία των συνανθρώπων μας και την ανθρώπινη προσωπικότητα, ώστε να μπορούμε υπεύθυνα να υποσχόμαστε…πίστη στο ανθρώπινο ιδεώδες ! ! !