ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΖΑΡΟΥ…

0
338

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζαρου απο σήμερα έχει ακόμα μία ευθύνη στις πλατες του.

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού και επίσης ομόφωνη γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Ζαρου, παραχωρείται για 50 χρόνια το κτίριο των πρώην Σφαγείων Ζαρου, στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρου.

Η αίτηση μας για παραχώρηση βρήκε άμεσα ανταπόκριση και η ιδέα για διαμόρφωση του κτιρίου και του προαυλιου χώρου αθλητικό-πολιτιστικο κέντρο, ξεκινάει από απόψε να γίνεται προσπάθεια.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη τοπικού και δημοτικού Συμβουλίου για την θετική ψήφο τους στο αίτημα μας, αλλά και τον τοπογράφο Αλέξη Αλεβιζακη για το τοπογραφικό διάγραμμα που έκανε αφιλοκερδώς.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα Σφαγεία Ζαρου έχουν παύσει την λειτουργία τους για περισσότερα από 15 χρόνια , ενώ χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Βρίσκονται στην είσοδο του χωριού σε συνολική έκταση 1032 τ. μ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Α. Ο ΖΑΡΟΥ είμαστε χαρούμενοι και παράλληλα αισιόδοξοι για την πορεία της ιδέας αυτής, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας μας και ήδη από σήμερα ξεκινάμε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.