ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΕΛΛΗΝΕΣ” Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…

0
2780

Την πρόθεσή του να είναι κανονικά υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα «Έλληνες» γνωστοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετώντας ως πρόεδρο τον απόστρατο ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη, δέκα ημέρες πριν από την τελική απόφαση από τον Άρειο Πάγο.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι πληροφορίες ήθελαν τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη να κατεβαίνει υποψήφιος με το Κόμμα “ΕΑΝ” ωστόσο το πρωί της Τετάρτης η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή, ανακοίνωσε την πρόθεσή του για υποψηφιότητα με το κόμμα «Έλληνες», τοποθετώντας μάλιστα ως πρόεδρο τον απόστρατο ταξίαρχο και καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Κόμμα Κασιδιάρη: Οι ημερομηνίες-«κλειδιά»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κόμμα “Έλληνες” κατέθεσε αίτηση στον Άρειο πάγο  για την κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λήγει η προθεσμία που έχουν τα κόμματα, ενώ σημαντικότερη θεωρείται η 5η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία το Α’ τμήμα του ανώτατου δικαστηρίου θα λάβει την τελική απόφαση αναφορικά με το μέλλον του κόμματος Κασιδιάρη.

Συνολικά, 47 κόμματα έχουν δηλώσει μέχρι τώρα υποψηφιότητα, με την προθεσμία να εκπνέει απόψε τα μεσάνυχτα, ενώ το 2019 ήταν μόλις 20.