ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ρ.Τ…

0
192

Απίστευτα πράγματα στην ΕΡΤ! Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη διοίκηση της ΕΡΤ και την ανταποκρίτρια της δημόσιας τηλεόρασης στο Ισραήλ, Ευτυχία Πενταράκη, για «πολεμοχαρείς» και «χωρίς αιδώ αναμεταδόσεις» εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην ΕΡΤ τονίζει ότι οι ανταποκρίσεις της προϊστάμενης του περιφερειακού σταθμού Χανίων στην Κρήτη κας Πενταράκη «υποδηλώνουν χαρά για τον πόλεμο, σκηνές με χορούς και τραγούδια με τον στρατό για τις πολεμικές επιχειρήσεις που θα ακολουθήσουν σκοτώνοντας αμάχους και παιδιά, περιχαρείς αναδείξεις των οπλικών συστημάτων και στρατιωτικών επιτευγμάτων, περιγραφές που αντιμετωπίζουν το δράμα του πολέμου στο επίπεδο της παιδικής χαράς».

Συνεχίζοντας τις ευθείες βολές της η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζει ότι «οι συγκεκριμένες ανταποκρίσεις της κας Πενταράκη, όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται την τραγικότητα των στιγμών, αλλά προσβάλλουν βάναυσα τόσο την ανθρώπινη τραγωδία, όσο και το “περί κοινού δικαίου αίσθημα” που επιβάλλεται να διακρίνει τη μορφή και το περιεχόμενο των πολεμικών ανταποκρίσεων της δημόσιας τηλεόρασης».

Πηγή:patris.gr