ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ…

0
227

Με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, καθώς και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Αντισκαρίου, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ανεκτίμητη βοήθεια και συμμετοχή σας στη δημιουργία της νέας σχολικής αυλής.

Χάρη στην προσφορά υλικών από το Δήμο Φαιστού, υπό την άρτια επίβλεψη του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη και του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Ζαχαριουδάκη, καθώς και την ανιδιοτελή και ενεργό συμμετοχή των εργολάβων οικοδομών κ. Χουστουλάκη και κ. Τσαγκαράκη, που δεν επιδίωξαν κανένα οικονομικό όφελος, η σχολική αυλή πετυχημένα μεταμορφώθηκε σε έναν φιλόξενο και ασφαλή χώρο για τα παιδιά μας.

Σε αυτή τη διαδικασία, η αφοσίωση και ο εθελοντισμός των γονέων ήταν εξίσου καθοριστικοί παράγοντες, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του έργου.

Η προσπάθεια όλων σας έχει συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων και να αναπτύσσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που προάγει την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη φιλία.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προσφορά σας και η συμμετοχή θα αξιοποιηθεί αναλόγως. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από κοινού για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του σχολείου, ώστε να παρέχουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

Το  Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων