ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ…

0
589

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Καρναβάλι Αγίων Δέκα!

Καταφέραμε και σήμερα να ξυπνήσουμε μνήμες στους παλαιότερους και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις στους νεότερους.


Ο Σύλλογος Γυναικών Ενορίας Αγίων Δέκα ευχαριστεί την Δημοτική αρχή του Δήμου Γόρτυνας και τον πρόεδρο την δημοτικής κοινότητας των Αγίων Δέκα για την στήριξη και την προσφορά των υλικών για την κατασκευή των αρμάτων και την μουσική κάλυψη.

Επίσης ευχαριστούμε το Α.Τ. Φαιστού όπου φρόντισε για την ασφάλεια του κυκλοφοριακού.

Ευχαριστούμε ολους τους επαγγελματίες του χωριού για τις ευγενές χορηγίες και την στήριξη τους.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, όπως και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πούμε στις ομάδες που έλαβαν μέρος και κοπίασαν Γι αυτή την παρέλαση και είναι με την σειρά που πέρασαν οι κάτωθι:

1.Βασίλισσα καρναβαλιού (Μανωλης Σπύρου), 2. Γαϊτανάκι (Νηπιαγωγειο Αγίων Δέκα), 3.Μούφα και Απαλλαγή (Π.Σ. Αγίων Δέκα), 4. Αρλεκίνοι (Α’,Β’ Δημοτικού Αγίων Δέκα, 5.Τράπερ (νέοι Γκαγκαλων), 6.Σφουγγαρίστρες (Γ’,Δ’,Ε’ Δημοτικού Αγίων Δέκα, 7.Φουρνονονοί (Π.Σ. Μητρόπολης), 8.Το τρελό γηροκομείο (Πέλλα Πουλινάκη), 9.Κατρουλιάρης (Γιάννης Καλαθιανακης), 10.Ελαιοπαραγωγοί 2024 ( Στέφανος και Νίκος Καλαθιανάκης), 11.Αρκούδες (Στέλιος Κουκουράκης-Στέλιος Μερτζανάκης), 12.Ο θάνατος σας η ζωή μας (Δημήτρης Κατσουνας-Βαγγέλης Βουβακης-Στελιος Πρεκατσούνακης), 13.Κάθε χωριό ένας τρελός μα στο δικό μας όλοι (Π.Σ. Πλατάνου), 14.80’s (Αναστασία Φανουρακη), 15.Γαϊδουράκια (Σήφης Πηρουνακης), 16.Βλέπω τον κόσμο ανάποδα (Γιώργος Κυρλακης), 17.Οι πειρατές (Γιάννης Καλαθιανακης), 18.Μπουζούκια (Νέοι Γκαγκαλων), 19.Μακουίν Φαταουλας (Γιαννης Πυρουνακης).


Η τυχερή της λαχειοφόρου αγοράς όπου κέρδισε το PlayStation 5 ήταν η Χαμαλακη Ρενα.


Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους και να γνωρίζετε ότι μας δίνετε δύναμη ώστε του Χρόνου στο 3 Καρναβάλι να είμαστε ακόμα καλύτεροι.


Με εκτίμηση το Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών Ενορίας Αγίων Δέκα.