ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Ε.Σ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΙΡΩΝ…

0
567

Στα πλαίσια της περιοδείας του νέου Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση το περασμένο Σάββατο 07 Ιουλίου στο κτίριο του Περιφερειακού Τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Μοιρών.

Εκεί οι εθελοντές του τμήματος παρουσίασαν την δράση του τμήμα τος από το 1999 που έχει ξεκινήσει και παράλληλα έγινε ξενάγηση στους χώρους του τμήματος.
Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση όπου οι εθελοντές είχαν και την ευκαιρία να μοιραστούν και να συζητήσουν τους όποιους προβληματισμούς τους αλλά και να λάβουν ως υπόσχεση ότι η αναδιοργάνωση του Οργανισμού θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον.


Παρόντες στην επίσκεψη ήταν οι κ. Ιωάννης Μακρής τομεάρχης του Ε.Ε.Σ. όπου μαζί με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το συνολικό έργο και τις δράσεις που πραγματοποιεί το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών όπως αιμοδοσίες, διανομή τροφίμων κτλ πέρα από τις προσφερόμενες υγειονομικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της μεσαράς.