ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΑΝΝΟΥ…

0
433

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, όπου παρουσία του Δημάρχου Μηνά Σταυρακάκη έγινε αυτοψία για την εξέλιξη των έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται το διάστημα αυτό στη περιοχή.

Στα έργα παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Βιάννου Χαρίλαος Τριγωνάκης, και η προϊσταμένη του τμήματος δομών περιβάλλοντος της Π.Ε. Ηρακλείου Άννα Ροβίθη.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη και στο περιφερειακό ιατρείο της Ψαρής Φοράδας, έργο που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Κρήτης 2014-2020 της Περιφέρειας Κρήτης με προϋπολογισμό 220.000 ευρώ και σήμερα βρίσκεται σε φάση της κτιριακής κατασκευής.

Συνέχεια στο γήπεδο «Πατούχα» στην Αγία Μονή όπου η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων.


Ακουλούθησε η ενημέρωση για τις μελέτες οριοθέτησης των ρεμάτων και των αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Βιάννου που βρίσκονται στο στάδιο της σύνταξης τεχνικού φακέλου για δημοπράτηση από την Π.Ε. Ηρακλείου.


Παραλληλα έγινε αυτοψία στις περιοχές που η Περιφερειακή Ενότητα προχωρεί σε παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των ρεμάτων .


Ενημερώθηκε επίσης η Δημοτική Αρχή για σημαντικά έργα οδοποίας τα οποία έχουν ήδη δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων.