ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ…

0
156

Με την δημοτική αρχή να δίνει ισχυρό παρών για ακόμα μία φορά, και μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό και με πολλή μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι!

Σε ένα χώρο με άκρως χριστουγεννιάτικο πνεύμα, όπου με προσοχή, αγάπη και ανιδιοτέλεια, έχει επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.


Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν και να ανυπομονούν για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!
Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση δημιουργώντας γιορταστικη ατμόσφαιρα!


Φέτος, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια κοσμούν την πλατεία στο Τυμπάκι, βάζοντας μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, όπου με πολύ φαντασία, προσωπική εργασία, προσφορά και δημιουργικότητα έχει υλοποιηθεί αυτή η εξαιρετική προσπάθεια στην οποία συνεισέφεραν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, εθελοντικές ομάδες, σχολικές ομάδες και ιδιώτες, για να δώσουν χαρά και να ζωντανέψουν τη φλόγα στις καρδιές όλων εμάς!


Ο Δήμαρχος Φαιστού, κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης έδωσε το σήμα για την έναρξη του Χριστουγέννων, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την γέννηση της ελπίδας για καλύτερες μέρες να ζωντανεύει στις καρδιές μας!


Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!