ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ…

0
458

🚌🧑🏻‍🦼 Ένα νέο, σύγχρονο λεωφορείο που θα καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς των παιδιών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (ΚΔΑΠμεΑ) του Δήμου Μαλεβιζίου απέκτησε ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

✅Λίγο πριν ξεκινήσει τα δρομολόγιά του το νέο λεωφορείο έφτασε στην 📍Πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι, όπου παρελήφθη από το ΔΟΚΑΠΠΑΜ, παρουσία του ✔️Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του ✔️Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, της ✔️Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνας Βογιατζή και της ✔️Αντιπροέδρου Έφης Βολανάκη.

👉Το νέο λεωφορείο 14 θέσεων είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες μεταφοράς παιδιών με αναπηρίες 🧑🏻‍🦼ενώ διαθέτει και ράμπα για την μεταφορά αμαξιδίων.

Το κόστος προμήθειας του λεωφορείου ανήλθε στις 105.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του έγινε από το ΕΣΠΑ μέσω του ΠΕΠ της Περιφέρειας Κρήτης με το ➡️Μενέλαο Μποκέα να ευχαριστεί το ➡️Σταύρο Αρναουτάκη για τη στήριξη του στο Μαλεβίζι.

ℹ️Στο πλαίσιο παραλαβής του νέου λεωφορείου, η χορωδία του ΚΑΠΗ Γαζίου έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ το παρών έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου ▶️Γρηγόρης Φασουλάκης, ▶️Γιώργος Πετούσης, ▶️Χρύσα Λυρώνη, ▶️Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου ▶️Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Αλμυρός ΑΕ ▶️Γιώργος Ρεράκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας ▶️Λάμπρος Βαμβακάς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας ▶️Μενέλαος Σκουλούδης, δημοτικοί σύμβουλοι, γονείς παιδιών του ΚΔΑΠμεΑ και υπηρεσιακά στελέχη του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.