ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ…

0
1607

Όπως κάθε χρόνο, με κάθε επισημότητα, υποδέχτηκε το 2020 ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολύκεντρου στις Μοίρες.

Η  τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κκ. Μακάριου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδριγιαννάκης Γρηγόρης οι Αντιδήμαρχοι Φασομυτάκης Ιωάννης Κωνσταντουλάκης Αντώνιος

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σταθοράκης Γεώργιος, Νικόλαος Καργάκης,Γεώργιος Θεοδωράκης και Στέλιος Καρανδινός…

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μοιρών Γεώργιος Κακουλάκης εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εκκλησίας, ο πρώην Δήμαρχος Φαιστού Γεώργιος Αρμουτάκης καθώς και αρκετός κόσμος όπου αντάλλαξε ευχές με τη Δημοτική Αρχή για το νέο έτος.

Παίρνοντας το λόγο ο Σεβασμιότατος και αφού ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση να έχουν υγεία και προκοπή στο δύσκολο έργο, για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Κατά τα το τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε στους φορείς αλλά και στους πολίτες που βρέθηκαν στο Πολύκεντρο η καθιερωμένη βασιλόπιτα, τηρώντας το έθιμο της Πρωτοχρονιάς, με το τυχερό κομμάτι να πέφτει στον Πάτερ Βασίλειο ημέρα όπου και Εόρταζε…