ΓΟΡΤΥΣ-ΖΑΡΟΣ 1-3..

0
649

Μέτα από δέκα περίπου μέρες προετοιμασίας η Γόρτυς στο πρώτο της φιλικό με αντίπαλο το Ζαρό, ηττήθηκε με 3-1 το Σάββατο στην έδρα των περυσινών δευτεραθλητών Α1.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Φάνης Χαλκιαδάκης έκανε πάρα πολλά πειράματα σ αυτό το πρώτο φιλικό και  είναι χαρακτηριστικό ότι παρέταξε σχεδόν διαφορετική εντεκάδα ανά ημίχρονο, ενώ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διασθεσή του.

Μετά το τέλος του ματς ο νεαρός κουτς, παρά την ήττα της ομάδας του, έδειξε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, μια που όπως έλεγε οι παίκτες του προέρχονται από ένα δεκαήμερο δυνατών προπονήσεων και είναι λογικό τέτοια εποχή να είναι σφηγμένοι. Τόνισε πάντως ότι η ομάδα θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί. 

Στα θετικά της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση από τον κ. Χαλκιαδάκη πολλών πιτσιρικάδων από την ακαδημία της ομάδας μας που άφησαν πολλά ενθαρυντικά μηνύματα.

Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Χρηστοφοράκης το 1-0, ο νεοαποκτηθεις Δάσκος ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα μας για να έρθουν οι Κουπέ και Αναγνωστάκης να γράψουν το 3-1 για τους γηπεδούχους.

ΓΟΡΤΥΣ: Κοζωνάκης, Γενιτσαρίδης, Ξαγοραράκης, Φουστανάκης, Ψωμάς, Μανουσάκης, Μικελ, Δημήτρης, Μπατούνας, Παπαδομανωλάκης, Φουντουλάκης. Έπαιξαν και οι Μηναδάκης, Κωστάκης, Κεφάκης, Μάλο Γ., Δάσκος, Καλομοίρης, Ψιμοπουλάκης, Μάρκο, Περκέκι.