ΓΟΡΤΥΣ – Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ 1-1…

0
919

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με δυνατό παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να είναι καλά οργανωμένες στις άμυνες, αλληλοεξουδετερώνοντας η μία την άλλη.
Στο 23′ ο Κεφάκης για την Γόρτυνα είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς.
Σε σέντρα από δεξιά ο μέσος της Γόρτυνας βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, με την κεφαλιά του να φεύγει ελάχιστα άουτ, μη αντιλαμβανόμενος ίσως σωστά την πλεονεκτική θέση που βρισκόταν.

Επτά λεπτά αργότερα σε μια μπαλιά “καμινάδα” ο Τσαφαντάκης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα της ομάδας μας κι έβαλε την Α.Ε.Κ. μπροστά στο σκορ.
Η Γόρτυς δεν πτοήθηκε από το γκολ της Α.Ε.Κ. και πίεσε ψάχνοντας την ισοφάριση.

Τελικά στο 42′ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων, ο Νικηταράς από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για τους Γηπεδούχους.

Με τις δύο ομάδες να οδηγούνται μ’ αυτό το σκορ στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου.
Έτσι οι Α.Ε.Κ. είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Τσαφαντάκη και Νικολάου, ενώ στο ίδιο διάστημα η Γόρτυνα διαμαρτύρεται για δύο σπρωξίματα-ανατροπές του Νικηταρά και του Δημήτρη μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λιουδάκη…

Στο 75ο λεπτό ο Ανδρικάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς λόγω τραυματισμού, με τον Κοζωνάκη να έρχεται από τον πάγκο προκειμένου να υπερασπιστεί τα καρέ της Γόρτυνας…

Η Α.Ε.Κ. είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Ευαγγελόπουλο, όμως στο τέλος οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του ματς ήταν για την ομάδα μας.
Πιο συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό ο Λιουδάκης λίγο πριν πέσει στο έδαφος, αποκρούει με τα ακροδάχτυλα την κεφαλιά του Κεφάκη, κρατώντας την ισοπαλία για την ομάδα του.
Ενώ ένα λεπτό αργότερα σε μπαλιά “τρύπα” στην άμυνα της Α.Ε.Κ. ο νεοεισελθόν Μπατούνας δεν προλαβαίνει για λίγο να “τσιμπίσει” την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα του Λιουδάκη.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παπαδάκη, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Γόρτυνας κ. Κοντάκης δήλωσε στο επίσημο site του σωματείου:
“Στις επτά αυτές αγωνιστικές, οι ομάδας μας είχε ίσως το πιο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, παίζοντας διαδοχικά με τις περισσότερες από τις ομάδες που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα τα παιδιά θεωρώ ότι τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Δεν επιτρέψαμε στην Α.Ε.Κ. να κάνει φάσεις, παρ’ όλο που η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική. Μάλιστα η Α.Ε.Κ. μπήκε μπροστά στο σκορ εκμεταλλευόμενη δικό μας λάθος. Μετά το γκολ δεν τα παρατήσαμε, και ισοφαρίσαμε πριν βγει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε πιο πολύ στη δύναμη, όμως στο τέλος θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε το ίδιο πειθαρχημένα κι ακόμα πιο δυνατά, θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην Α.Ε.Κ. ”

ΓOPTYΣ: Ανδρικάκης (75′ λ.τ. Κοζονάκης) Ξαγοραράκης, Χελά, Σταυρακάκης, Φραγκιαδάκης, Κεφάκης, Αντωνάκης, Φανουράκης, Νικηταράς (90′ Μπατούνας), Ψωμάς (85′ Κουτσοποδιώτης), Δημήτρης (78′ Μάλο)

ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ: Λιουδάκης, Δεληθωμαΐδης, Νικολάου Π., Ευαγγελόπουλος, Ντελία , Κάββαλος, Καραφωτιάς Τ., Καλαμιώτης Η, Τσαφαντάκης , Ποντίκαλης (65′ Κοκκινάκης), Νικολάου Χρ. (80′ Λέλεκας)