ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

0
63

Σύλλογος ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ σε συνεργασία το Αθλητικό Σωματείο Μεγαλόνησος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και συνδιοργανωτή τον Δήμο Φαιστού ολοκλήρωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου το Παραολυμπιακό Πανόραμα στο Στάδιο Μανώλης Στεφανουδάκης στις Μοίρες.

Συμμετείχαν εννέα σχολεία από την Μεσσαρά, οι μαθητές που επισκεφτήκαν το Στάδιο ξεπερνούσαν τους Πεντακόσιους.

Οι μαθητές τόσο και οι εκπαιδευτικοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στα Παραολυμπιακά Αθλήματα αλλά και να γνωρίσουν καταξιωμένους Παραολυμπιονίκες.

Τα αθλήματα φέτος ήταν περισσότερα και ενδιαφέροντα: 

Ακόντιο με τον Μανώλη  Στεφανουδάκη, Σφαίρα με τον Κωνσταντίνο  Στυλιανάκη , Κορίνα με το Γιάννη Ζάχο και την Κυριακή Στεφανάκη, Μπότσια με το Μιχάλη Λεμονή, Ποδόσφαιρο Τυφλών  με τον Προπονητή Ιπποκράτη Σκατζάκη, 100 μ. τυφλών με τον   Γιάννη Κουκουλάκη και   την   προπονήτρια Σταυρούλα Αυγουστάκη, χειρήλατο ποδήλατο με τον Φίλιππο Παπαδάκη και τον Παναγιώτη  Νικολουδάκη και  Πινγκ Πονγκ με την Λορέτα Λαμπάκη.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Τζαμούσης

Από την Περιφέρεια Κρήτης:

Ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης

Από το Δήμο Φαιστού:

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης   κα. Βασιλεία Αρμουτάκη.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Στέλιος Βεισάκης, τον οποίο   ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη  βοήθεια  που μας παρείχε στην προετοιμασία του χώρου της εκδήλωσης .

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αντώνης Κωνσταντουλάκης.

Από το Δήμο Γόρτυνας:

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στυλιανός Σηφάκης.

Η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρία Σέγκου.

Εκπρόσωποι του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη ,  ο κ. Κώστας Σπινθάκης και ο κ. Νίκος Κουνδουράκης.

Ο Σύλλογος ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ευχαριστεί Το Αθλητικό Σωματείο Μεγαλόνησο που για άλλη μια χρονιά ήταν συνδιοργανωτής μας, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την Αιγίδα και την οικονομική στήριξη, το Δήμο Φαιστού για την συνδιοργάνωση  και την οικονομική στήριξη, την Περιφέρεια Κρήτης, τα Νερά ΖΑΡΟΣ που πάντα είναι δίπλα στο Σύλλογό μας, το Μανάβικο Χαλκιαδάκης που και φέτος πρόσφερε δωρεάν φρούτα για τους μαθητές που επισκέφτηκαν το Παραολυμπιακό Πανόραμα, την Οικογένεια Κουτσάκη-Μισιρλάκη που μας πρόσφεραν αγγουράκια για τους μικρούς μας προσκεκλημένους, τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που για ακόμα μια χρονιά ήταν παρόν, ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν εθελοντικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε ξεχωριστά  όλους τους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.