ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΤΑΘΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ…

0
270

Ανακοίνωση

Γνωστοποίηση Ανεξαρτητοποίησης

Τρίτη 25/04/2023

Προς πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου δήμου Φαιστού κ.Ορφανουδάκη Εμμανουήλ

Κύριε πρόεδρε
Αγαπητοί συνάδελφοι

Με την παρούσα γνωστοποίηση θα ήθελα να ενημερώσω το σώμα για την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τη δημοτική παράταξη “ΦΑΙΣΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ“,με την οποία έχω εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος δήμου Φαιστού.

Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι η παντελής πλέον έλλειψη συνεννόησης με τον επικεφαλής της εν λόγω παράταξης κ. Μαθιουδάκη Γιάννη.

Για σχεδόν πέντε χρόνια υπηρέτησα αυτή την παράταξη,τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά
ως εκλεγμένο πλέον μέλος του δημοτικού συμβουλίου,κλείνοντας ερμητικά τα “αφτιά” μου σε διάφορες “σειρήνες“, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσα για να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου του 19,αλλά και να συνεισφέρω με τις προτάσεις και τις ενέργειές μου στην πρόοδο του δήμου μας εν γένει,από τη θέση της αντιπολίτευσης στην οποία με έταξαν οι συνδημότες μου.

Κάτι που ασφαλώς δεσμεύομαι να συνεχίσω να κάνω και ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος μέχρι τη λήξη της θητείας μου.

Με αίσθημα παραταξιακής ευθύνης λοιπόν και αναλογιζόμενος τους ψηφοφόρους της παράταξης που με ανέδειξαν ως δημοτικό σύμβουλο,δεν προχώρησα σε ανεξαρτητοποίηση αρκετά νωρίτερα,τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν,όταν και άρχισα να εντοπίζω το πρόβλημα που υπήρχε στην πολιτική αλλά και παραταξιακή επικοινωνία μεταξύ εμού και του κ.Μαθιουδάκη,αλλά περίμενα να φτάσουμε στη λήξη της τωρινής δημοτικής θητείας.

Επειδή όμως ο χαρακτήρας και η αξιοπρέπειά μου δε μου επιτρέπουν να παίζω το ρόλο της μαριονέτας στα χέρια κανενός,δε μπορώ να συνεχίσω άλλο σε αυτή την παραταξιακή διαδρομή.

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για μένα,καθώς εξαντλήθηκε πλέον κάθε “σταγόνα” υπομονής που μου είχε απομείνει,ειδικότερα δε όταν τους τελευταίους δύο μήνες μπορεί να ξεπερνούν τις πενήντα οι φορές που εκστόμισα τη φράση..”ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ“..προς τον κ.Μαθιουδάκη.

Ως εκ τούτου σας καταθέτω την απόφασή μου με την οποία σας ζητώ να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη δέουσα διαδικασία ανεξαρτητοποίησης καθώς και να την γνωστοποιήσετε στο σώμα.

Μετά τιμής
Σταθοράκης Γεώργιος
Δημοτικός σύμβουλος δήμου Φαιστού

Επίσης αναστέλλεται και η πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη ΦΑΙΣΤΟΣ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ καθώς,ενώ η παράταξη απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη,δεν μπορώ να συνυπάρξω με τον επικεφαλής κ.Μαθιουδάκη..

Ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος να επανεξετάσω τις επιλογές μου,όπου μια από αυτές είναι και το να πάω “σπίτι μου” αφού η ενασχόληση με τα “κοινά” είναι για μένα διάθεση για προσφορά και όχι αυτοσκοπός..

Δόξα το Θεό υπάρχει πληθώρα άλλων συνδημοτών μας,πολύ πιο ικανών από εμένα, για να με αντικαταστήσει..