Αρχική Uncategorized ΕΝΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΔΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΤΑ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ…

ΕΝΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΔΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΤΑ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ…

0
540

Έναν φορητό απινιδωτή, δώρισε στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης, η εταιρεία σούπερ μάρκετ «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» και συγκεκριμένα το κατάστημα επί της οδού Κορωναίου, για την ενίσχυση του έργου τους και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών, ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο στην Κρήτη

Ο συγκεκριμένος φορητός απινιδωτής, είχε τοποθετηθεί από την εταιρία στο κατάστημα επί της οδού Κορωναίου. Οι υπεύθυνοι όμως για την υποστήριξη της δύσκολης καθημερινότητας των διασωστών του ΕΚΑΒ, το δώρισαν στο Σωματείο, προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον ιδανικότερο τρόπο, υποστηρίζοντας έτσι τον αγώνα των διασωστών.
Η παράδοση έγινε από τον Δ/ντη Marketing της «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» Μιχάλη Τζαγκαράκη και τον Δ/ντη του καταστήματος της οδού Κορωναίου Κων/νο Χατζιδάκη και το παρέλαβε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νίκος Καλογιαννάκης και ο ταμίας του Σωματείου Κώστας Μουτσάκης.
Τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης, ευχαρίστησαν δημόσια την εταιρεία «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» για την ευγενική δωρεά και ευχήθηκαν το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν κι άλλες Κρητικές εταιρείες.