ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ…

0
432
film1
 Almyros B 01
Ένας εξαιρετικός Αλμυρός, πέρασε σαν σίφουνας το απόγευμα από τους Αγ. Δέκα, κερδίζοντας την ομάδα μας με το βαρύ 1-4, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς και έχασε δίκαια, χαλώντας παράλληλα και την ωραία εικόνα που έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη με τον ΠΑΟΚ.
Almyros B 03
Ο Αλμυρός μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς, και μόλις στο 7′ ο Χαραλαμπάκης απέκρουσε εξαιρετικά την εξ επαφής κεφαλιά του Ανδρεαδάκη. Στο 16 ακυρώνεται σωστά γκολ του Αλμυρού, για φάουλ στο Ξαγοραράκη. Ενώ στο 30 είχε δοκάρι σε φάση διαρκείας.

Η ομάδα μας κάπου εκεί φάνηκε σιγά-σιγά να ισορροπεί το ματς αλλά στο 40′ ο Τάσος Απλαδάς με ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χαραλαμπάκη, έδωσε το προβάδισμα στον Αλμυρό, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Almyros B 05
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός ήταν καταιγιστικός. Πέτυχε τρία γκολ, ενώ έχασε και σωρεία άλλων ευκαιριών. Στο 54′ κι ενώ είχε προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ πάνω στον Καουκάκη, έξω από την περιοχή του Αλμυρού, το οποίο αγνόησε ο κ. Μαυραντωνάκης (δεν ήταν το μόνο του φαλτσοσφύριγμα), ο Ηρακλής Απλαδάς στην κόντρα έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ανδρεαδάκης έγραψε το 0-3 για τον Αλμυρό. Για να έρθει στο 72′ ξανά ο Τάσος Απλαδάς να κάνει το 0-4 για την ομάδα του.
Almyros B 06
Είχε προηγηθεί ένα λεπτό νωρίτερα τετ α τετ του Καουκάκη, με τον τερματοφύλακα του Αλμυρού Αγγελιδάκη να αποκρούει ενστικτωδώς με το πόδι.
Η ομάδα μας πέτυχε το γκολ της τιμής στο 89, με ψιλικρεμαστό πλασέ του Νικολακάκη.

Γόρτυς: Χαραλαμπάκης, Ξαγοραράκης, Χουδετσανάκη, Μάλο, Σταυρακάκη, Κοκολάκης, Φανουράκης(8’ λ.τ. Δημήτρης), Μικέλ, Μπέης(60’ Νικολακάκης), Καουκάκης, Αραβιστάνης(31’ Μερκουλίδης)
Αλμυρός: Αγγελιδάκης, Απλαδάς Τ., Ντελία, Ξημεράκης, Μπιλτσάρι, Βελιβασάκης, Στρατήγης Π.(62’ Μανωλακάκης Β.), Παπαγγελής, Στρατήγης Α., Ανδρεαδάκης, Απλαδάς Η.(68’ Ανδρουλάκης) . Almyros B 08
film2
film3


Vathomologia37