Χασάπης ήταν ερωτιάρης αλλά την πάτησε από το “χαρέμι” του…

0
406

χασάπης

Ο χασάπης φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ερωτιάρης, αφού εκτός του ότι ήταν παντρεμένος, αλλά είχε και επί χρόνια ερωμένη, είχε και πολλές άλλες φίλες! Για τις κατακτήσεις του χασάπη γνώριζαν όλοι εκτός από την σύζυγό του και την επίσημη ερωμένη του.
Ο χασάπης μάλιστα, είχε μετατρέψει σε ερωτική φωλιά την πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου, όπου συνευρισκόταν συχνά και με πελάτισσές του.
Πριν μερικές ημέρες, ενώ είχε κλείσει νωρίτερα το κρεοπωλείο και είχε αποσυρθεί στην πίσω αποθήκη, τον έκανε τσακωτό η ερωμένη του, η οποία, καθώς δεν είχε νέα του, πέρασε μια βόλτα από το μαγαζί. Οταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.
Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να αποφύγει τυχόν φασαρία στη γειτονιά. Όταν όμως η ερωμένη αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.
Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν εναντίον του άπιστου άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες!
Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι και μεταξύ αυτών και στο δικό του! Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η ερωμένη και οι υπόλοιπες… φίλες του!