ΤΣΑΛΟΣ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΗ…

0
499

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, απάντησε στην γραπτή επιςτολή της οικογένειας Καράτζη. «Η θέση της εταιρείας Καράτζης ΑΕ, όπως την διατύπωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ήταν για μένα αναμενόμενη και δεν με εξέπληξε.
Ειδικά μετά τις πιέσεις που έχω ασκήσει ώστε να καλυφθεί το χρέος των 650 χιλ. ευρώ που υπήρχε και να αναλάβουν  οι μέτοχοι τις ευθύνες τους. Ο Αντώνης Καράτζης, μου δεσμεύτηκε προσωπικά όταν ανέλαβα, ότι θα βάλει τους μετόχους να καλύψουν το άνοιγμα που υπήρχε. Αυτό όχι μόνο δεν έχει γίνει, αλλά ο ίδιος έχει βάλει το ποσό, μόνο των 25 χιλιάδων ευρώ, απο την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα.
Συνολικά δε, οι μέτοχοι έχουν βάλει 110 χιλιάδες ευρώ, ενώ μόνο η δική μου συμμετοχή είναι 250 χιλ. ευρώ μέσα σε 2.5 μήνες, για να υπάρχει η ομάδα.Καλώ την πλευρά Καράτζη να πεί η ίδια το λόγο, της αποστασιοποίησης της . Εγω και εκείνοι γνωρίζουμε. Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τέτοιες κινήσεις δεν βοηθάνε. Υπάρχει οργάνωση και καλό κλίμα και αυτήν την εποχή μας ενδιαφέρει η ενότητα. Η οποία υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και το εισπράττω καθημερινά. Καλώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους παίκτες, να μην ασχολούνται με αυτά. Να κάνουν τη δουλειά τους και το καθήκον τους.
Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και δεν έχει ανάγκη κανένα Καράτζη. Δεν παρακαλάμε και δεν χρωστάμε σε κανένα. Αντίθετα εκείνοι χρωστάνε, με τα μεγάλα λόγια και τις φανφάρες».