ΣΕ ΠΤΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ…

0
399

Σε ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τα οστά που βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι, καθώς οι αρχές εντόπισαν και ένα διαμελισμένο πτώμα, σε ρέμα στον Κατσαμπά!Συγκεκριμένα, οι Πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης, που συμμετέχουν στην επιχείρηση, εντόπισαν ένα πτώμα αργά το απόγευμα, γεγονός που έχει κινητοποιήσει τόσο τις Λιμενικές όσο και τις Αστυνομικές αρχές, οι οποίες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.

πτωμα εμακ.jpg
πτωμα εμακ.jpg
πτωμα εμακ.jpg

Προς το παρόν, είναι αδύνατον να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι το διαμελισμένο πτώμα που εντόπισε η ΕΜΑΚ, σχετίζεται με τα οστά που βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς αυτό θα φανεί από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις και όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά. Στο σημείο έχει σπεύσει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Σήφης Κανακουσάκης.
 

πτωμα εμακ.jpg
πτωμα εμακ.jpg
πτωμα εμακ.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αρμόδιες αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία ενός ατόμου,καθώς το τσαντάκι που βρέθηκε υπήρχε  μια αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκει σε νεαρό άνδρα από το Ηράκλειο, ο οποίος αγνοείται εδώ και λίγους μήνες.Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες Γιώργος Ι. Παπαδάκης, Γιώργος Λαμπράκης