Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ …

0
607
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερης μετά το τέλος της 5ώρης κατάθεσης του  στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ έφυγε από την πίσω πόρτα  του κτηρίου και όχι από την μπροστά οπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.
Από το κτήριο της ΓΑΔΑ  βγήκε λίγο μετα τις 16:00 και ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη , Απόστολος Λύτρας ο οποίος αρκέστηκε απλά να πει προς τους δημοσιογράφους ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη. 

O δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, δήλωσε «ας αφήσουμε την αστυνομία να κανει την δουλειά της. Ο πατέρας κατεθεσε οτι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη.»Ο δικηγορος σε ερωτήση δημοσιογράφου δεν απάντησε εαν η αστυνομια ζήτησε να ερευνήσει το ταξι του Κώστα Ζεμπερη.  Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών…Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.Στη Γαδά προσήλθε ο πατέρας της 32 χρόνης που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, προκειμένου να καταθέσει.

Ο Κώστας Ζέμπερης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις πριν από την κατάθεσή του.

 Από την πλευρά του ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας  ανέφερε: «Ήρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή, θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της Αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη».

Και πρόσθεσε, προκαλώντας πολλά ερωτήματα: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα, πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί».

Τα ίχνη ξένου DNA στα νύχια της 32χρονης αποκαλύπτουν το δολοφόνο;

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης Δώρας ζέμπερης η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Έχουν κληθεί πρόσωπα που συναναστρέφονταν την άτυχη εφοριακό, ενώ οι αστυνομικές αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τις τηλεφωνικές της συνομιλίες για να διαπιστώσουν αν δέχθηκε κάποιο απειλητικό μήνυμα πριν από τη στυγερή δολοφονία της. 
Τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Realnews, ανέφεραν πως σε νύχια της άτυχης εφοριακού «εντοπίστηκαν ίχνη DNA ξένου ατόμου προς την ίδια», προφανώς του δολοφόνους της, κατά την προσπάθεια του θύματος να ξεφύγει από τα θανατηφόρα χτυπήματά του.