ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο ΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΣ…

0
536

Kordonouris large

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σωματείο μας, αυτό του Παναγιώτη Κορδονούρη, έκλεισε πριν από λίγη ώρα για την ομάδα μας.
Ο Παναγιώτης Κορδονούρης συναντήθηκε πριν λίγες ώρες με τους ιθύνοντες της ομάδας και τους ζήτησε για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την ομάδα μας. Παρά το ότι οι άνθρωποι της ομάδας, εξέφρασαν στον Παναγιώτη την επιθυμία τους να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην ομάδα, εκείνος εξήγησε στους ιθύνοντες της, ότι οι λόγοι είναι τέτοιοι που δεν του επιτρέπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα την απομάκρυνση του από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, γεγονός που είναι, όπως εξήγησε, ανασταλτικός παράγοντας για να προσφέρει στην ομάδα μας με τον τρόπο που αυτός ήθελε. Μετά από αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έμενε παρά να σεβαστούν την απόφαση του Παναγιώτη Κορδονούρη, ευχαριστώντας τον θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα αυτόν τον ενάμιση χρόνο.
Ο Παναγιώτης Κορδονούρης φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Όλο αυτό το διάστημα τίμησε και σεβάστηκε την ομάδα μας όσο λίγοι. Έγινε από την πρώτη στιγμή αγαπητός στους συμπαίκτες, αλλά και σε όλο ανεξαιρέτως το φίλαθλο κοινό του χωριού μας, στο οποίο έκανε μόνο φίλους. Προσέφερε τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπου του ζήτησαν οι προπονητές του. Οι συμπαίκτες του είχαν έναν “δάσκαλο” και καθοδηγητή στον αγωνιστικό χώρο, από τον οποίο μόνο έπαιρναν. Οι προπονητές του, ένα “εργαλείο” με παραστάσεις super league, στο οποίο μπορούσαν να στηριχτούν.  Κι όταν στα μέσα της φετινής σεζόν η διοίκηση του σωματείου, του ζήτησε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, να αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής, δεν δίστασε ούτε μία στιγμή να “πέσει” στα δύσκολα. Και τα κατάφερα και σαν προπονητής-παίκτης με τον καλύτερο τρόπο. 
Η διοίκηση του σωματείου μας μετά το πέρας των συζητήσεων με τον Παναγιώτη Κορδονούρη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: ” Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας κλείνει σήμερα με την αποχώρηση του Παναγιώτη Κορδονούρη. Η διοίκηση του σωματείου μας, δεν μπορούσε παρά να δεχτεί του σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που αναγκάζουν τον Παναγιώτη να σταματήσει εδώ τη συνεργασία του με την ομάδα μας.  Ήταν τιμή για την ομάδα μας, τους ανθρώπους της και το φίλαθλο κοινό του χωριού μας, που ένας παίχτης με πολλές και αξιοσημείωτες παραστάσεις super league και με το ήθος του Παναγιώτη Κορδονούρη, να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία. Ο Παναγιώτης Κορδονούρης ήταν, είναι και θα παραμείνει για μας φίλος και οι πόρτες της Γόρτυνας θα είναι πάντα ανοικτές γι αυτόν. Καλή συνέχεια φίλε Παναγιώτη.”

Moires09

Εξάλλου μετά το πέρας της συνεργασίας του με την ομάδα μας, ο Παναγιώτης Κορδονούρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας: “Σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να προσφέρω άλλο, τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Γόρτυνας. Αυτόν ο ενάμιση χρόνο που έμεινα στην ομάδα των Αγ. Δέκα, ήταν για μένα ένα ανεπανάληπτο και υπέροχο ταξίδι. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γαρεφαλάκη, τον κ. Σαβουιδάκη και όλους τους ανθρώπους της Γόρτυνας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και σαν παίχτη και σαν προπονητή. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές μου αλλά και έναν-έναν τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κοινό των Αγ. Δέκα που με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή με το θερμότερο τρόπο. Ήρθα στη Γόρτυνα σαν φίλος και φεύγω κάτι παραπάνω από φίλος. Όπως τόνισα και στους ανθρώπους της ομάδας, είμαι στη διάθεση τους, οποτεδήποτε και για οτιδήποτε χρειαστούν. Το ποδόσφαιρό κάποια στιγμή τελειώνει και μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Και στους Αγ. Δέκα έκανα ειλικρινείς σχέσεις με ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω αλλά και δεν θα χάσω πότε. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα, καλή επιτυχία τη νέα χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι έχει και τους παίκτες και τους ανθρώπους να φτάσει ψηλά. Και πάλι σας ευχαριστώ>>