ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ…

0
459
Πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση ένας 43χρονος αγρότης στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, έχοντας δεχτεί επίθεση από δύο κουκουλοφόρους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οποίοι τον χτύπησαν αλύπητα, στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος με γεωργικά εργαλεία, τσουγκράνες και σκαλίδες.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μία ώρα περίπου σε αγροτική περιοχή στον επαρχιακό δρόμο Κεντρί – Σταυρός, όπου ο αγρότης καλλιεργεί κηπευτικά σε θερμοκήπιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ προσπαθούσε να μπει στο θερμοκήπιό του για να ποτίσει την καλλιέργειά του, πετάχτηκαν από κάποια γωνιά δύο κουκουλοφόρου με γεωργικά εργαλεία στα χέρια των αιφνιδίασαν, τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι που τον άφησαν αναίσθητο στο χώμα.

Πάλεψε για να τους ξεφύγει:
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 43χρονος άνδρας πάλεψε με τους κουκουλοφόρους και προσπάθησε να βγάλει την κουκούλα που φορούσε ο ένας από τους δράστες.

Μετά από πάλη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, κατάφερε και τους ξέφυγε, μπήκε στο αυτοκίνητό του μέσα στα αίματα και κατάφερε να οδηγήσει μόνος του μέχρι το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η εικόνα του άτυχου 43χρονου άνδρας ήταν σοκαριστική την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ και αστυνομικοί του Α.Τ. Ιεράπετρας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σοβαρά τραύματα:

Οι τελευταίες πληροφορίες του gortyna live .gr αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και το κεφάλι.

Άγνωστα είναι προς το παρόν τα αίτια της επίθεσης καθώς ο συγκεκριμένος αγρότης, ο οποίος κατάγεται από τον Σταυρό (Καπίστρι) Ιεράπετρας, θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς και φιλήσυχους κατοίκους της περιοχής.