ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ Η ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ…

0
602

επέμβαση

Συγχαρητήρια δίνει ο διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος, στην επιστημονική ομάδα η οποία έφερε εις πέρας με επιτυχία τη συγκόλληση του χεριού 21χρονης,που εϊχε ακρωτηριαστεί σε τροχαίο στο Ηράκλειο…Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με αεροδιακομιδή απο το Ηράκλειο Το χέρι είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα. 
«Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.
Η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, χειρουργούς, αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ.
Το νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Εκ μέρους όλων των Εργαζομένων του ΚΑΤ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη νεαρή ασθενή
» αναφέρει ο διοικητής του ΚΑΤ στο μήνυμά του.