ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΛΗΣ…

0
303
ΠΟΝΤΙΚΑΛΗΣ

Νωρίς το μεσημέρι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον Κώστα Τσαγκαράκη. Η διοίκηση του σωματείου μας ευχαριστεί τον Κώστα Τσαγκαράκη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα, όπως επίσης και στη προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.
Λίγο πριν ξεκινήσει η αποψινή προπόνηση της ομάδας μας, η διοίκηση του σωματείου μας ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Γιώργο Ποντίκαλη, προκειμένου να αντικαταστήσει άμεσα τον κ. Τσαγκαράκη. 
Ο κ. Ποντίκαλης μάλιστα αμέσως μετά τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ομάδας μας, ήρθε απευθείας στο γήπεδο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αποψινής προπόνησης. Ο κ. Ποντίκαλης μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου ήταν προπονητής της Α.Ε. Κατσαμπά την οποία οδήγησε στο τέλος της περυσινή σεζόν στην επάνοδο της στην Α1 τοπική κατηγορία. 
Στα πρώτα του λόγια ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, είπε στους νέους του παίκτες, με πολλούς από τους οποίους όπως τόνισε κι ο ίδιος έχει συνεργαστεί ξανά και στο παρελθόν, ότι μετά από πολύωρη συζήτηση με τους ιθύνοντες του σωματείου μας, διαπίστωσε ταύτιση απόψεων μαζί τους και αναλαμβάνει από σήμερα την ομάδα μας.

Μίλησε για πίστη τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης στις δυνατότητες των παικτών τονίζοντας ότι αν ρίξει κανείς μια ματιά στη βαθμολογία, θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί κι ότι ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, απέχουν μόλις δύο νίκες από την ομάδα μας. Στην συνέχεια είπε ότι έχει διαπιστώσει ότι όλες οι ήττες που έχει υποστεί η ομάδα ήρθαν δύσκολα για τους αντιπάλους, ενώ αναφέρθηκε και στις «τσάμπα» ήττες όπως είπε, τονίζοντας ότι όλα αυτά θα προσπαθήσει να τα’ αλλάξει.Επεσήμανε στους παίκτες ότι του αρέσει ο σεβασμός και η πειθαρχία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έξω από το γήπεδο μπορούμε να κάνουμε την παρέα μας και να πούμε το οτιδήποτε, μόλις όμως μπούμε στο γήπεδο τα πράγματα αλλάζουν. Εκεί όπως είπε θέλει δουλειά και πειθαρχεία και ζήτησε να τα δίνουν όλοι όλα, είτε παίζουν ένα λεπτό είτε ενενήντα.

Τέλος είπε στους παίκτες του ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και ενωμένοι σαν γροθιά θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να υπηρετήσουμε το καλό της ομάδας και μέσω της ομάδα θα αναδείξει κι ο καθένας τις δυνατότητες του.   
Αμέσως μετά παίκτες και προπονητής μπήκαν στο γήπεδο για τη συνέχεια της προπόνησης…
Πηγή: asgortys