ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟΣ…

0
576

Είπε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και δεν κατάλαβε τι έκανε, είχε πλύνει όμως σχολαστικά το τηγάνι με το οποίο σκότωσε τον αδερφό του!

Ομολόγησε νωρίς το πρωί ο 41χρονος αδελφός του ότι αυτός σκότωσε τον 38χρονο Σταμούλη Σούπα μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Φυτόκο στη Νέα Ιωνία στο Βόλο, όπου διαπληκτίστηκαν έντονα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Όπως είπε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με ένα… τηγάνι και έπειτα έπεσε να κοιμηθεί!

Ο αδελφοκτόνος ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και άρπαξε από την κουζίνα το μαγειρικό σκεύος για να αμυνθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν κατάλαβε ότι είχε σκοτώσει τον 38χρονο, αλλά νόμισε πως είχε χάσει τις αισθήσεις του και γι’ αυτό τον έβγαλε έξω από το σπίτι για να πάρει αέρα! Καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε για ύπνο και μόνο όταν ξύπνησε το πρωί κατάλαβε τι είχε κάνει!

Όμως, σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία και δήλωσε ότι στο σπίτι τους είχαν εισβάλει τρεις άγνωστοι, οι οποίοι σκότωσαν τον αδελφό του! Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν πλήθος αντιφάσεις σε όσα κατέθεσε και, μετά από πίεση, αναγκάστηκε να ομολογήσει το έγκλημα. Υπέδειξε, μάλιστα, το τηγάνι που χρησιμοποίησε ως όπλο του εγκλήματος και που, παρά το μεθύσι του, είχε πλύνει για να μην μείνουν ίχνη αίματος. Ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή καταμήνυση.

Το έγκλημα αποκαλύφτηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν γείτονες βρήκαν νεκρό τον 38χρονο, χτυπημένο θανάσιμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεοντάρη, ο θάνατος είχε επέλθει μεταξύ 3 και 8 το πρωί και το θύμα είχε χτυπηθεί μέσα στο σπίτι, αλλά ο δολοφόνος το είχε σύρει στην αυλή. Ο 37χρονος δράστης είχε καταθέσει ότι είχαν πέσει θύματα ληστείας, αλλά από την αρχή είχε προσαχθεί ως βασικός ύποπτος στην Ασφάλεια Βόλου.

Τα δύο αδέρφια, που κατάγονται από το Τρίκερι, ζούσαν μόνα στο σπίτι και τελευταίος κοντινός συγγενής τους ήταν μια θεία τους που απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με τους γείτονες, είχαν συχνά έντονους καυγάδες και προστριβές.