ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…

0
457
Όλα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Κωνσταντινέας έδειξε μία φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου σε νυχτερινή τους έξοδο. «Είσαι ο μεγαλύτερος «μπιφτεκάς» της πολιτικής. Εκεί που γλείφεις τώρα, κάποτε έφτυνες» ανέβασε τους τόνους ο κ. Κωνσταντινέας.Ο Πέτρος Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;» απάντησε σε πρώτη φάση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε αμέσως μετά σε υψηλούς τόνους: Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Παολλα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στο δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό ποθεν έσχες ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικές απατεώνες..