ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Τ.Α.Ε..

0
318
  Το θέμα της αποχώρησης των ΤΑΕ Μεσαράς από τις Μοίρες και της εν γένει αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Φαιστού έφερε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Φασομυτάκης.

 –           Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ο Δήμος θα έχει ακόμα λιγότερη αστυνόμευση, είπε. Θα πρέπει να το δούμε και πάλι…Απαντώντας ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης τόνισε ότι τα ΤΑΕ Μεσαράς δεν θα φύγουν από τις Μοίρες.

–           Την περασμένη βδομάδα ήμουν στην Αθήνα και συναντήθηκα με τον κ. Καραμανλάκη και μου έδωσε αυτή τη διαβεβαίωση, είπε ο Δήμαρχος. 
   Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Γόρτυνας σχετικά με το πρωινό δημοσίευμα που αφορούσε την απάντηση του κ. Αρμουτάκη στο ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Φασομυτάκη για τα ΤΑΕ Μεσαράς.

Ο κ. Σχοιναράκης  δήλωσε :Η μετακίνηση των ΤΑΕ Μεσαράς στους Αγίους Δέκα αποφασίστηκε στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών και έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ και δεν αλλάζει.Θα παρακαλούσα λοιπόν  τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο που η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είναι απεριόριστη και αν μου επιτρέπει πάντα καλοπροαίρετα και με αγάπη στο πρόσωπό του για τέτοια θέματα τα οποία αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες να είναι πιο προσεκτικός.Κείμενο: e-mesara