ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ…

0
3754
Είχε χτυπηθεί κατά λάθος με το αυτοκίνητο από τον πατέρα του…

Την τελευταία του πνοή τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου άφησε στις 3.15 το απόγευμα του Σαββάτου (20/5),

Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του.

Πώς έγινε το τραγικό ατύχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν ο 48χρονος πατέρας του παιδιού έκανε όπισθεν με το αγροτικό του όχημα χωρίς να αντιληφθεί ότι στο πίσω μέρος βρισκόταν το παιδί.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και αρχικά το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή και να το σταθεροποιήσουν.

Ωστόσο στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Ηράκλειο όπου υπάρχει ΜΕΘ Παίδων λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου.

Ο πατέρας, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, συνελήφθη, είχε αφεθεί ελεύθερος με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του…