ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΗΛΙΟΥ…

0
211

Με αφορμή την τελετή παραλαβής του νέου σύγχρονου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Σπηλίου ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά παρεβρεθήκαμε σήμερα στη τελετή παραλαβής του νέο ασθενοφόρο του ΚΥ Σπηλίου ικανοποιώντας ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας και βάζοντας ένα τέλος στην αγωνία των κατοίκων αλλά και των υγειονομικών της περιοχής .

Με επίπονες προσπάθειες, έχοντας στο πλευρό μας σύσσωμη την τοπική κοινωνία, και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη ένα ιδιαίτερα σημαντικό́ πρόβλημα που αφορά την διακομιδή των ασθενών λύθηκε.

Ειδικά́ στην παρούσα συγκυρία, με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, η ενδυνάμωση της υγειονομικής κάλυψης στο περιοχή μας, αποκτά́ τεράστια σημασία για την διασφάλιση της υγείας των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών μας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την διοίκηση της ΥΠΕ, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στην λειτουργία του, στην συνέχεια θα εκδοθούν οι πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να παραδοθεί για χρήση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμβολή τους τον Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, Νεκτάριο Παπαβασιλείου και τον Υποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου.


Ευχόμαστε να είναι καλορίζικο, να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι λίγες οι φορές που θα είναι απαραίτητο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες!