Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΑΡΑΣ…

0
301

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την Περιφέρεια Κρήτης τον Περιφερειάρχη Κο Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Κ. Γιώργο Πιτσούλη για τη συμπαράσταση που έχουν επιδείξει επανειλημμένα στο σωματείο μας.


Οι κόποι και οι προσπάθειες που κάνουμε ώστε η νεολαία να έρθει κοντά στον αθλητισμό μακριά από σειρήνες που καραδοκούν να τυλίξουν κάθε παιδί, βρίσκουν την ανταπόκριση που χρειάζονται στο πρόσωπο του Κου Πιτσούλη άλλα και ολόκληρης της Περιφέρειας Κρήτης.


Η Δωρεά από πλευράς τούς οργάνων γυμναστικής και φορμών στο σωματείο μας , είναι τρανή απόδειξη της παρουσίας τους δίπλα μας και σε ολόκληρη την Ξιφασκία.


Ευχαριστούμε πολύ και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειες μας για το καλό του αθλητισμού θα είναι πιο έντονες δίνοντας το καλύτερο μας εαυτό.

Αλλά είμαστε και σίγουροι γιατί κι αυτό το έχετε αποδείξει ότι θα είστε δίπλα μας για ότι χρειαστούμε σαν σωματείο και σαν άθλημα!!!

Το Δ.Σ της Α.Λ.Μ.