ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ…

0
536

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα ( 04/11) γύρω στις 19.20 μ.μ. όταν οι σειρήνες της Πυροσβεστικής ήχησαν στο Ασήμι και δύο οχήματα με τέσσερις άνδρες έσπευσαν πίσω από το παλιό Δημοτικό Σχολείο και σε απόσταση αναπνοής από τα τελευταία σπίτια της περιοχής μετά από κλήση που δέχτηκαν για εκδήλωση φωτιάς.

Φτάνοντας στο σημείο, από το οποίο έβγαιναν πυκνοί μαύροι καπνοί, οι άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου του Πύργου διαπίστωσαν ότι είχαν πάρει φωτιά δύο κάδοι με οικιακά απορρίμματα, οι οποίοι βρίσκονταν τοποθετημένοι στη στροφή του περιφερειακού δρόμου αλλά και κάποια παλιά στρώματα και σκουπίδια τα οποία βρίσκονταν πεταμένα έξω από τους κάδους.

Από τις φλόγες, τους καπνούς και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που προκλήθηκε θορυβήθηκαν και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους και κάποιοι εξ αυτών που πρώτοι αντιλήφθηκαν τη φωτιά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής και την έγκαιρη κινητοποίηση των περιοίκων, προτού πάρει διαστάσεις και απειλήσει περιουσίες.

Ωστόσο το ερώτημα παραμένει.

Ποιος και γιατί έβαλε φωτιά στα σκουπίδια και μάλιστα πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα στα σπίτια, θέτοντας σε κίνδυνο περιουσίες και ζωές ανθρώπων;

Μήπως η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει ξεφύγει στο Ασήμι και όχι μόνο;

Πηγή:Apopsi live.gr